Finale voorleeswedstrijd Cranendonck | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
d3dfb3ef-9fdb-442f-be7f-afba9dd2f64d.jpg

Finale voorleeswedstrijd Cranendonck

Lezing/Debat, Varia - dinsdag 07 februari 2017

Dinsdag 7 februari 2017 vanaf 09:45


De Smeltkroes Theater en Cultuur, kijkakkers 1, 6026 ER, Maarheeze

Bibliotheek De Kempen organiseert in februari 2017 in en om alle bibliotheekvestigingen de lokale finales van de “Nationale Voorleeswedstrijd”. Jaarlijks organiseren de bibliotheken de lokale finale van de Nationale Voorleeswedstrijd. Ieder jaar blijkt weer dat er veel voorleestalent is en daarom is het zelfs voor een deskundige jury bijzonder lastig om te kiezen wie er door mag naar de volgende ronde: de provinciale halve finale!
Heel talentvolle voorlezers bereiken vervolgens de provinciale finale en het hoogst haalbare is de landelijke finale op 17 mei.
Leerlingen van de groepen 7 en 8 mogen meedoen aan de wedstrijd. Veel basisscholen doen ook in 2017 mee aan de wedstrijd; zij sturen hun beste kandidaat, de schoolkampioen, naar de lokale ronde.
Tijdens de wedstrijden is er volop belangstelling van klasgenootjes, ouders, opa’s en oma’s, vrienden en vriendinnen. Het grote aantal deelnemers, de plezierige spanning, het enthousiasme van de supporters en de aandacht van de pers maken de wedstrijd tot een onvergetelijk evenement!
Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.