International Festival | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
af9da7088db2d8944ad1971061184254d65da1ad.png

International Festival

Cultureel festival - zondag 11 juni 2017

Zondag 11 juni 2017 Vanaf 11:00 tot 23:00


International Festival, Vestdijk 25, 5611 CA, Eindhoven

Het International Festival is een explosie van kleuren. Diverse nationaliteiten en internationale organisaties uit Eindhoven ontmoeten elkaar om te zingen, te praten, te dansen, te eten en te drinken en vooral om hun cultuur en gewoonten met elkaar te delen.

Dit International Festival biedt een podium aan nationale en internationale groepen om hun ambities en projecten te tonen en te delen. Een perfecte manier om elkaar beter te leren kennen en samen te komen. 

Tijdens het festival wordt een internationale markt georganiseerd met eten, drinken, handgemaakte producten, kunst en sieraden gecombineerd met life muziek en representaties van diverse nationaliteiten. Overdag is er een kleurrijke straat parade waar eenieder verkleed of niet, jong en oud aan mee kan doen. Op de toon van de muziek zal de straat parade vol met nationale en internationale artiesten, kinderen en volwassenen de International Boulevard en het Stadcentrum bewandelen om uiteindelijk te gaan genieten op het Festival terrein. Dit zal feestelijk samenkomen met de opening van de tijdelijke inrichting van de Vestdijk.

In navolging van de succesvolle eerste editie is er ook nu weer zowel binnen als buiten veel actief te beleven voor kinderen. Het speciale thema Sport en Vrijetijd vraagt gewoon om actieve deelname van jong en oud. Tegelijkertijd kan het publiek in de Hub deelnemen aan diverse workshops en andere activititeiten. Binnen in het VDMA gebouw kan men de ‘I am not a Tourist Expat Fair’ bezoeken en ook een zeer divers aanbod van activiteiten bijwonen. De dag zal eindigen met muziek, drank en dans.

Mocht je interesse hebben om deel te nemen aan de markt, workshops of willen optreden neem dan contact op met Natasja en Emma: IF@thehubeindhoven.nl

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.