fotowedstrijd | De Groote HeideDe Groote Heide

Fotowedstrijd

Fotowedstrijd | De Groote Heide


Lange wandelingen door het bos, de frisse lucht die je inademt ... De Groote Heide is buiten op zijn best. En het is een groot, heel groot gebied! Een optelsom waar tal van kleinere natuurgebieden samenkomen, elk met eigen waarden, charmes en mogelijkheden. Een uniek natuurgebied voor liefhebbers van natuur én fotografie. De Groote Heide is immers hét gebied om de mooiste natuurfoto's te maken.

Bekijk de inzendingen van 2019 >

Fotowedstrijd De Groote Heide

Groote Stad - Groote Heide
 

FOTOWEDSTRIJD 2019

DE NATUUR IN DE STAD EN DE STAD IN DE NATUUR
 

Update: Er kunnen geen foto's meer ingezonden worden (deadline 30 september). Er kan tot 15 oktober gestemd worden voor de publieksprijs. Like de foto's op onze Facebookpagina of beoordeel deze op onze website.  
 

De fotowedstrijd van Natuurgrenspark De Groote Heide zoekt dit jaar het spanningsveld tussen natuur en stad op.

Zoals je natuur kunt ontdekken in de stad, zijn er ook ‘stadse’ elementen te vinden in de natuur. Het contrast tussen stad en natuur, tussen hectiek en rust, tussen drukte en weidse vergezichten: dit zijn aspecten die een gebied interessant maken. 

Let op: 

  • De ingezonden foto moet zijn gemaakt in het gebied van De Groote Heide (zie kaart).
  • Zet erbij waar de foto precies is gemaakt.
  • Vergeet naam en adres niet. 

Foto’s kunnen van 15 augustus 2019 tot en met 30 september 2019 worden ingezonden via onderstaand formulier. Voor meer info zie de wedstrijdvoorwaarden onderaan deze pagina. 

Beoordeling

In oktober gaat de vakjury aan de slag. De foto’s worden beoordeeld op twee punten: hoe is het thema in beeld gebracht en hoe is de technische kwaliteit van de foto? De jury kiest de winnaars van de eerste, tweede en derde prijs. Daarnaast is er ook een publieksprijs. De winnaar van die prijs wordt bepaald door het aantal likes op Facebook en het aantal toegekende sterren op de website. Ingezonden foto’s zijn binnenkort zowel op Facebook als op de website te zien.

Beoordeel de inzendingen van de fotowedstrijd 2019 >

De prrrijzen…

Het prijspakket van de fotowedstrijd van Natuurgrenspark De Groote Heide is zeer de moeite waard. De winnaars hebben de keuze uit diverse weekend- en dagarrangementen in De Groote Heide. De maker van de mooiste foto heeft de eerste keus.

Bovendien ontvangen de eerste 40 inzenders een Route.nl-boekje, Groots genieten in Brabant met 68 fiets- en wandelroutes in Brabant (één boekje per inzender). 

Benieuwd naar de inzendingen van voorgaande edities? Afbeelding toevoegen (maximaal ..MB)
Ik ga akkoord met het privacybeleid. Ik ga akkoord met de wedstrijdvoorwaarden.

Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacybeleid en voorwaarden

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.