fotowedstrijd | De Groote HeideDe Groote Heide

Fotowedstrijd

Fotowedstrijd De Groote Heide


De mooie wandelingen door het kleurrijke bos, het geluid van vallende bladeren, de frisse lucht die je inademt, de paddenstoelen langs de paden. Als je dat voelt en ziet, dan weet je dat het herfst is.
Heb je dit ook al geconstateerd terwijl je door De Groote Heide liep? Als je dat nog niet hebt kunnen zien en ervaren gaat  dit binnenkort vast en zeker gebeuren. De eerste bladeren zijn al gevallen en krijgen langzamerhand de mooie herfstkleuren.

Fotowedstrijd De Groote Heide

De fotowedstrijd 'herfst 2017' is afgelopen. In het voorjaar/zomer 2018 wordt de nieuwe wedstrijd gelanceerd. Het thema wordt 'Het Groote Genieten'. Wil je weten wie de winnaars van de herfstwedstrijd zijn, bekijk dan het nieuwsbericht over de prijsuitreiking.

 

Laat de fotograaf in je los!

De herfst is begonnen! Langzamerhand kleurt het bos geel-rood en verliezen de bomen hun bladeren. De eekhoorntjes verzamelen eikeltjes en begraven deze voor de aankomende wintertijd.
Er is hier een fascinerende metamorfose zichtbaar die je hopelijk heel mooi weet vast te leggen. Inzendingen kunnen foto’s zijn, maar ook dronebeelden of 360° foto’s zijn toegestaan. Er wordt bij het beoordelen van deze beelden gekeken naar de kwaliteit, creativiteit en originaliteit van de inzending en in hoeverre het thema ‘herfst’ goed in beeld is gebracht. Bekijk hier een prachtige sfeerimpressie van de herfst.

 

Bekijk en beoordeel hier de foto's

 

Stemmen en prijzen
Het stemmen op, en bekijken van, de inzendingen is mogelijk via Facebook (bekijk hier) en hier op de website. Op Facebook gebeurt dit aan de hand van likes, op de website aan de hand van een ranking van sterren. De twee best beoordeelde foto's worden samen met acht foto's, die de vakkundige jury kiest, genomineerd. Op deze 10 genomineerden kan weer gestemd worden, waaruit de drie hoogstbeoordeelden kans maken op:

  • Verblijfsarrangement De Groote Heide ter waarde van € 250,-
  • Dagarrangement De Groote Heide ter waarde van € 100,-
  • De Groote Heide pakket ter waarde van € 50,-

Misschien maakt jouw inzending wel kans op 1 van deze prijzen! Inzenden kan tot en met 1 december. op 4 december worden de tien genomineerden bekend gemaakt. Hierna kan er op deze 10 genomineerde foto's worden gestemd tot 18 december.

De vakkundige jury bestaat uit Mart Wijnen (voorzitter van de stuurgroep De Groote Heide), fotograaf Marijn Heuts en filmer Ton van Moll. Bekijk hier de actievoorwaarden. Bekijk ook welke inzendingen de fotowedstrijd voorjaar 2017 hebben gewonnen.

 

Stuur hier je foto's inAfbeelding toevoegen (maximaal ..MB)


Met het klikken op "VERSTUREN" ga je akkoord met de actievoorwaarden

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.