fotowedstrijd | De Groote HeideDe Groote Heide

Fotowedstrijd

Fotowedstrijd | De Groote Heide


Lange wandelingen door het bos, de frisse lucht die je inademt ... De Groote Heide is buiten op zijn best. En het is een groot, heel groot gebied! Een optelsom waar tal van kleinere natuurgebieden samenkomen, elk met eigen waarden, charmes en mogelijkheden. Een uniek natuurgebied voor liefhebbers van natuur én fotografie. De Groote Heide is immers hét gebied om de mooiste natuurfoto's te maken.

Fotowedstrijd De Groote Heide

Zomer-fotowedstrijd 'Het Groote Genieten' afgelopen

Update (1-10-2018): De mogelijkheid tot inzenden van foto's is gesloten. Er kan tot 7 oktober 2018 gestemd worden voor de publieksprijs. De jury-winnaars worden binnenkort bekend gemaakt.

 

"Het Groote Genieten”, dat is het thema van de zomer-fotowedstrijd 2018 van Natuurgrenspark De Groote Heide. Het thema spreekt eigenlijk voor zich: het gaat om foto’s van ‘de genietende mens’. Van mensen die het op de een of andere manier zichtbaar naar hun zin hebben in de prachtige natuur van De Groote Heide. Actief of passief, alleen of met meerdere, in het bos, op de hei of aan het water....... het maakt niet uit. Als het genieten er maar vanaf spat.

Er zijn een paar belangrijke criteria voor deelname:

  • Ingezonden foto’s zijn gemaakt ergens in het Natuurgrenspark De Groote Heide (zie kaart: www.degrooteheide.eu/kaart) en bij inzending wordt vermeldt waar de foto’s zijn gemaakt;
  • Ingezonden foto’s laten - naast genietende mensen (dat is de hoofdzaak!)- toch ook flink wat mooie natuur zien als decor.

Lees meer informatie over de wedstrijdvoorwaarden onderaan deze pagina.

Jury & winnaars
Foto’s inzenden voor de wedstrijd kan vanaf juni 2018 tot en met september 2018. Daarna gaat de jury aan de slag. De vakjury beoordeelt op twee belangrijke punten: ten eerste de mate waarin - en de manier waarop de genietende mensen in de natuur in beeld is gebracht, en daarnaast ook de technische kwaliteit van de foto. Die vakjury kiest de winnaars van de eerste, tweede en derde prijs. Daarnaast is er ook een publieksprijs. De winnaar van die prijs wordt bepaald door het aantal “likes” op Facebook en het aantal toegekende sterren op de website. Ingezonden foto’s zijn zowel op Facebook als op de website te zien.

Prijzen
Het prijzenpakket is zeer de moeite waard. De winnaar van de publieksprijs wint een dinerarrangement t.w.v. € 200,- bij Hostellerie Vangaelen. De winnaars die worden aangewezen door de vakjury winnen: een weekendarrangement voor 2 personen op het Landgoed Kapellerput in Heeze; een sportief arrangement bij Rofra voor 10 personen in Valkenswaard; een diner-arrangement voor 4 personen bij domein De Bever in Achel. De winnaar van de eerste prijs heeft de eerste keuze.                                                          

Foto’s kunnen vanaf juni en tot en met 30 september a.s. worden ingezonden via onderstaand formulier.

Stemmen
Bekijk de foto's via Facebook of de fotogalerij onze website en breng je stem uit.

Fotowedstrijd 2017
Wil je weten wie de winnaars van de herfstwedstrijd 2017 zijn, bekijk dan het nieuwsbericht over de prijsuitreiking.

Stuur hier je foto's inAfbeelding toevoegen (maximaal ..MB)
Ik ga akkoord met het privacybeleid. Ik ga akkoord met de wedstrijdvoorwaarden.

Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacybeleid en voorwaarden

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.