fotowedstrijd | De Groote HeideDe Groote Heide

Fotowedstrijd

Fotowedstrijd | De Groote Heide


Lange wandelingen door het bos, de frisse lucht die je inademt ... De Groote Heide is buiten op zijn best. En het is een groot, heel groot gebied! Een optelsom waar tal van kleinere natuurgebieden samenkomen, elk met eigen waarden, charmes en mogelijkheden. Een uniek natuurgebied voor liefhebbers van natuur én fotografie. De Groote Heide is immers hét gebied om de mooiste natuurfoto's te maken.

Fotowedstrijd De Groote Heide

Fotowedstrijd De Groote Heide (Start 15 augustus)

De fotowedstrijd van Natuurgrenspark De Groote Heide zoekt dit jaar het spanningsveld tussen natuur en stad op. Zoals je natuur kunt ontdekken in de stad, zijn er ook ‘stadse’ elementen te vinden in de natuur. Leg deze vast op de gevoelige plaat en stuur de foto in! Het contrast tussen stad en natuur, tussen hectiek en rust, tussen drukte en weidse vergezichten, dit zijn aspecten die een gebied interessant maken. Voor de mensen die er wonen, werken en recreëren, maar ook om vast te leggen op de gevoelige plaat. Leef je uit!

Foto’s kunnen van 15 augustus 2019 tot en met 30 september 2019 worden ingezonden. De ingezonden foto moet zijn gemaakt in het gebied van De Groote Heide 

Benieuwd naar de (winnende) inzendingen van afgelopen edities? Laat je betoveren door de schitterende beelden:

 Afbeelding toevoegen (maximaal ..MB)
Ik ga akkoord met het privacybeleid. Ik ga akkoord met de wedstrijdvoorwaarden.

Vergeet niet om akkoord te gaan met ons privacybeleid en voorwaarden

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.