Paradijs voor de elektrische fiets | E-bike routes | De Groote Heide

De Groote Heide actiefParadijs voor de elektrische fiets

Paradijs voor de elektrische fiets

header_1_smal.jpg
header_2_smal.jpg

Fietsen op de e-bike

Voor de elektrische fietser is Natuurgrenspark De Groote Heide echt een pareltje. Onze uitgebreide fietsroutes met diverse oplaadpunten, nemen je mee langs prachtige bossen, beekjes en heidevelden. Daarnaast ontdek je met een van de vele e-bike routes, bezienswaardigheden zoals het prachtige kasteel in Cranendonck of de molens in Budel.

Door al het fietsen toe aan een lekker hapje en/of drankje? Bezoek dan een van de vele (fiets)cafés. Bij veel van deze (fiets)cafés is het mogelijk om je elektrische fiets op te laden, zodat je na een korte pauze weer heel wat kilometers kunt maken door dit mooie gebied.

Maak zelf een fietstocht door De Groote Heide en ervaar de wonderschone natuur met talloze mogelijkheden. De Groote Heide - een waar paradijs voor de elektrische fiets. Tip: Bezoek de Achelse Kluis (Sint-Benedictusabdij) - hier wordt het Achelse trappisten bier gebrouwen. Een echte aanrader om aan je route toe te voegen.

Zorgeloos fietsen door een prachtige omgeving op je elektrische fiets, dat doe je in De Groote Heide. Kom tot rust in de natuur en geniet van de stilte, schoonheid en weidse uitzichten. Je bepaalt zelf hoeveel kilometer je in dit grensoverschrijdende natuurgebied wilt fietsen. Het grote aanbod van goed begaanbare fietsroutes en oplaadpunten, zorgt ervoor dat dit unieke natuurgebied bij uitstek geschikt is voor de elektrische fietser. 

Bekijk het overzicht van de oplaadpunten voor de elektrische fiets hier (tevens te downloaden voor Google Maps en Google Earth). Fietsroutes en fietsknooppunten zijn ook op deze kaart te vinden. Bezienswaardigheden, parkeerplaatsen, horeca en verblijfsmogelijkheden staan op onze centrale kaart.

Bekijk het aanbod, download een route en laat je verrassen door de vele mogelijkheden! Kom je met de auto en neem je jouw eigen elektrische fiets mee? Geen probleem, de Groote Heide biedt namelijk veel parkeergelegenheid. Toch liever een elektrische fiets huren? Bekijk hier de mogelijkheden. 

Tip: Natuurpoort De Plaetse is de toegangspoort tot de Strabrechtse heide. Hier komen natuur, cultuur, educatie, recreatie en horeca bij elkaar. Dit is een leuk punt om je e-bike route te starten. Andere leuke startpunten vind je hier.

 

(Overzicht alle routes)
MTB Agenda

Agenda

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.