Wandelen & wandelroutes | De Groote Heide

De Groote Heide actiefWandelen

Wandelroutes De Groote Heidewandelen.png

Wandelen in De Groote Heide

Stevig wandelen door bos en hei of op je gemak rondstruien en genieten van weidse uitzichten en de prachtige flora & fauna. Ontdek ook de gezellige dorpjes en geniet van de Limburgse en Brabantse gastvrijheid. Wandelaars komen ruimschoots aan hun trekken op De Groote Heide. Ontdek vol plezier de honderden kilometers aan wandelroutes in De Groote Heide!

wandelen in het bos

Hoe vaker kinderen buiten komen, hoe gezonder en lekkerder ze zich voelen. In de natuur kunnen ze van alles ontdekken en gebruiken ze hun zintuigen optimaal. Ruiken, proeven, zien, luisteren, voelen en bewegen. Dat is De Groote Heide.

wandelen in de vennen

Stevig wandelen door bos en hei. Of op je gemak rondstruien en genieten van wijdse uitzichten en de prachtige flora & fauna. Ontdek de gezellige dorpjes en geniet van de gastvrijheid van Belgisch Limburg en Noord-Brabant.

In Natuurgrenspark De Groote Heide zijn eindeloos veel mogelijkheden om te wandelen. De Malpie, de Strabrechtse Heide, het Dommeldal, de Beverbeekse Heide en het Leenderbos zijn maar enkele voorbeelden van de mooie natuurgebieden die je hier hebt. Neem snel een kijkje bij onze wandelroutes en laat je verrassen door het aanbod. Beleef de natuur, vrijheid en rust in De Groote Heide. Door het bos, door de heide, langs een riviertje of monumenten bekijken, het kan allemaal. Rust ondertussen ook uit op de mooie terrasjes die de dorpen en steden te bieden hebben. Het diverse aanbod van flora en fauna in De Groote Heide is heel bijzonder. Het takje dat breekt onder je voet, de vogels die fluiten en het gevoel van buiten zijn, dat is fantastisch. Kilometers genoeg, nooit twee keer dezelfde route, laat je meenemen door de natuur!

Ga naar onze kaart, bekijk het aanbod aan wandelroutes en download ze. Zoek hierbij ook leuke plekken op om te bezoeken. In De Groote Heide zijn namelijk veel bezienswaardigheden die de moeite waard zijn, neem nou de Achelse Kluis of Kasteel Heeze. 

wandel kalender

Agenda

Sprookjesachtige sfeerwandeling - 4 km

Za 16 december 2017

Bezoekerscentrum De Wulp Neerpelt (BE)

Meer informatie >

Snerttocht Valkenswaard - 10 tot 30 km

Di 26 december 2017 

Café De Dommelstroom Valkenswaard (NL)

Meer informatie >

Witvenwandelevent - 7,5/ 13,5/ 21,5 km

Zo 14 januari 2018

Restaurant/camping Het Witven Veldhoven (NL)

Meer informatie >

51e Olat winterserie - 10 tot 40 km

Zo 18 februari 2018

Strijperdijk 9 Soerendonk (NL)

Meer informatie >

Winterserie Hermode - 7/14/20 km

Zo 25 februari 2018 

Huize Provedentia Sterksel (NL)

Meer informatie >

Paastocht - 10/15/20/30 km

Zo 1 april 2018

Manege Molenberg Leende (NL)

Meer informatie >

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.