Watersport | De Groote Heide

De Groote Heide actiefWatersport

watersport - De Groote Heide

Watersport

De Groote Heide is een divers natuurgebied met prachtige natuur. Voor een unieke biodiversiteit zijn er een aantal elementen nodig. Water is daar een van en in De Groote Heide zijn dan ook verschillende rivieren, beken en meertjes te vinden. In en op dit water zijn verschillende activiteiten te doen. Zo kun je er bijvoorbeeld vissen of kanovaren. Op deze pagina staat er meer informatie over. 

Watersport vissen

Er gaat niks boven een goede dag vissen, hier zijn veel mogelijkheden voor in een van de wateren van De Groote Heide. Vissen kan vrijwel altijd, met een drupje regen of een overheerlijk zonnetje.

Watersport kano

Lekker met de kano op pad langs de Dommel, er zijn een aantal routes die je kunt nemen op De Groote Heide! Verder is kanovaren erg gezond, je traint er veel spieren mee. Ook kom je veel prachtige natuur tegen en als je moe bent kun je lekker stoppen voor een picknick. Regel je kanotocht via Kanovaren Valkenswaard of Puur kanoverhuur

Foto: Edgard van Decraen

Ook voor de mensen die liever het vaste land verlaten zijn er genoeg mogelijkheden op De Groote Heide. Kanovaren bijvoorbeeld, dit kun je zelf maar natuurlijk ook in groepjes doen, of met een activiteit eromheen. Je traint er veel spieren mee, bent lekker in de buitenlucht en je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt. Kanovaren is een heerlijke bezigheid om uit te voeren. Ook kun je vissen in de wateren van De Groote Heide, ook zijn er verschillende soorten vissen  te vinden in dit natuurgrenspark. Natuurlijk zijn er voor alle wateren verschillende regels, kijk daarom even op de visplanner over de regels per water. 

agenda

 

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.