MTB en MTB-routes | De Groote Heide

MTB en MTB-routes

Tal van mogelijkheden in De Groote Heide voor iedere MTB'er.

MTB header

MTB en MTB-routes

Ontdek de verschillende MTB-routes in De Groote Heide. Dit is een gebied van 6000 (!) hectare prachtige natuur van de groene zuidkant van Eindhoven tot over de grens in het Belgische Neerpelt. Een grensoverschreidend natuurgebied met een unieke biodiversiteit. Het netwerk van mountainbike-routes is hier gigantisch en er komen steeds meer routes bij. Een divers aanbod voor zowel de ervaren als de meer recreatieve MTB-er.

Divers aanbod

De Groote Heide bestaat uit zes gemeenten (Cranendonck, Eindhoven, Hamont-Achel, Heeze-Leende, Neerpelt en Valkenswaard) die samen hun natuur koesteren en er meer bekendheid aan geven. In deze natuur kun je eindeloos lang mountainbiken en genieten van de natuur. Er zijn veel verschillende (deel)gebieden waar je terecht kunt. Ieder gebied heeft zijn eigen charme, zo ook iedere tocht.

Met routes door zowel België als Nederland is er veel mogelijk, voor elke liefhebber is er een route. Een overzicht van alle wandeltochten vind je hieronder (te downloaden voor Google Maps en Google Earth). Andere mogelijkheden vind je op onze kaart. Bekijk het aanbod, download een route en laat je verrassen door De Groote Heide. 

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.